Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4
Dobrodelnost

Dogodki in akcije

Vsako leto pripravimo naslednje tradicionalne dogodke:

Maja za mlade

Maja za mlade je dobrodelna prireditev Rotary kluba Ljubljana Šiška, s katero vsako leto poskušamo zbrati čimveč sredstev za pomoč otrokom in mladostnikom. Maja za mlade vsako leto išče dobre ljudi, ki želijo pomagati.

Vsako leto zberemo sredstva s katerimi pomagamo otrokom in mladostnikom. Običajno v sodelovanju z Zavodom za usposabljanje Janeza Levca poiščemo pomankljivost, ki jo otroci in mladostniki potrebujejo, organiziramo dogodek, kjer si vsi prisotni ogledamo svetovano filmsko predpremiero izkupiček od dogodka pa v celoti namenimo odpravi pomankljivosti, ki jo otroci in mladostniki lahko veselo uporabljajo še daleč v prihodnosti.

Podpora obiska Miklavža in obdarovanju gojencev Zavoda Janeza Levca

Rotary club Ljubljana Šiška že od leta 2006 poskrbi, da 15 do 25 gojencev doma Janeza Levca vsako leto obišče Miklavž z lepimi darili. S tem poskrbimo, da otroci iz družin, kjer bo obdarovanje doma bolj skromno, dobili dodatna darila.

Vsako leto popestri dogodek Miklavž skupaj z svojimi sodelavci na skupnem srečanju članov kluba, vzgojiteljev in otrok. Dobri mož s svojim programom gojencem vsaj za kratek čas pričara čas pravljic in sanj.